Το μακιγιάζ πρέπει να τονίζει τη φυσική σας ομορφιά αλλά και να σας χαρίζει την ελευθερία να εκφράσετε τη δική σας, λαμπερή προσωπικότητα. Δείτε τα καλύτερα. MissMister.com.gr Beauty!!
Turn off light Favorite
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
MissMister BeautyΠροϊόντα ομορφιάς

Sunshine (1999)

Η επική, δραματική ιστορία μιας εβραϊκής οικογένειας, που έχει της ρίζες της στον προηγούμενο αιώνα και η οποία επί τρεις γενιές, προσπάθησε να αποκτήσει με κάθε μέσο, δόξα, δύναμη και πλούτη, για να πέσει τελικά θύμα των τραγικών γεγονότων, που σημάδεψαν την Ευρώπη του 20ου αιώνα! Μια συγκλονιστική, όσο και συγκινητική σκιαγράφηση μιας οικογενειακής θαλπωρής, αλλά και αδελφικών διαμαχών, δυνατών ερωτικών ιστοριών, αλλά και καταστρεπτικών συγκρούσεων, που θα σας συναρπάσει !

Επανάσταση, τον πόλεμο, το τερατώδες φασισμό, στρατόπεδα συγκέντρωσης ανάγκασαν τους επί πολλές δεκαετίες dodge κάτω από τα χτυπήματα της μοίρας, να κρύψουν την καταγωγή τους, να αλλάξει το επίθετό του και την πίστη του, για να έρθει τελικά στο συμπέρασμα ότι ό, τι και να είναι πιστός μόνο στον εαυτό του και στο λαό του.

Μια ιστορία για πολλές γενιές ουγγρικής και της Ουγγαρίας-εβραϊκή οικογένεια. Για παράδειγμα, μία οικογένεια, με τα προσωπικά τους δράματα, εμπειρίες, τις ελπίδες και, ο συγγραφέας δείχνει πώς παγοδρόμιο ιστορία περνά μέσα από το ανθρώπινο.Χρονολογικά δράση ζωγραφίζει πανόραμα από την εποχή της μοναρχίας Αυστρο-Ουγγαρία μέχρι την Ουγγρική επανάσταση του 1956, στην πορεία το Πρώτο και το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και το κομμουνιστικό καθεστώς.Η ταινία είναι ένας συλλογικός την ζωή της εβραϊκής διανόησης στην Ουγγαρία. Τσόκαρα έπαιρνε τα πραγματικά γεγονότα και τα πρωτότυπα και προσχώρησαν τους σε ένα σωρό, κάνοντας ξεχωριστά μία εβραϊκή οικογένεια. Και πρέπει να πω ότι είχε πολύ καλό, αν και η εβραϊκή θέμα στην ταινία, σειρά.Στην ταινία πας αρκετά καλό καστ, και παίζει πολλούς χαρακτήρες. Σίγουρα είναι καλός ηθοποιός, αλλά τόσα πολλά, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά ήταν υπερβολικό, όπως και για μένα. Ναι και τρίωρη χρονομέτρησης, επίσης δεν έκανε καλό. Κομμένα όλα σε μισή ώρα, ναι σκοράρει διαφορετικούς ηθοποιούς αντί για ήρωες, που έπαιξε, τότε η ταινία θα κερδίσει. Και έτσι έγινε καλή ταινία, με φιλοδοξίες, αλλά τους. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι Τσόκαρα, άνετο υλικό εύκολα, και από την ταινία αρχίζεις να κουράζονται ήδη κοντά στο τέλος του.

Comments

Αφήστε μια απάντηση